Home » Over ons
 

GrieksenZo is ontstaan uit liefde voor Griekenland en de traditionele Griekse producten.

Wij komen al vele jaren in Griekenland en tijdens onze bezoeken zijn wij de eetgewoontes en gebruiken gaan waarderen. Op deze manier hebben we kennis gemaakt met de lekkere, gezonde en bijzondere producten van goede kwaliteit waarmee wij onze klanten heel graag kennis willen laten maken.

GrieksenZo vindt dat Griekenland zoveel meer te bieden heeft dan alleen ouzo en tzatziki. 
 Om dit optimaal te kunnen doen, nemen wij ook deel aan markten, braderieën en food evenementen met het motto “try before you buy”.


Wij zijn van mening dat een goed product zichzelf verkoopt en dat de klant ook al onze producten zou moeten kunnen proeven en/of proberen. 
Vandaar dat wij tijdens onze deelname aan markten uitgebreid de tijd nemen om onze klanten kennis te laten maken met onze mooie en lekkere Griekse traditionele producten d.m.v. uitleg over het gebruik, proeven, proberen e.d. zodat de klant als hij/zij tevreden is, het product gewoon via de webwinkel kan bestellen.

Naast de gezonde en lekkere producten hebben we ook cosmetica op basis van biologische olijfolie en honing en voor het ultieme Griekenland gevoel hebben we ook Grieks handgemaakt keramiek. Al onze producten komen van kleine producenten en we zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, mooie en vooral lekkere producten voor een betaalbare prijs. Alles uit Griekenland....met liefde..... !!

Tot ziens in onze webwinkel of op de markt of braderie...

Natasha de Graaf